Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va suplimenta parcul circulant pe liniile de transport cu aproximativ 10%, miercuri, in ziua mitingului organizat in Piata Victoriei, la care sunt asteptati sa participe 40.000 de protestatari.

RATB mai anunta ca vor fi modificate traseele mijloacelor de transport in comun 122, 300, 381 si 783 din zona Piata Victoriei, unde va avea loc mitingul organizat de marile confederatii sindicale.

Solicitarea vine din partea Primariei Capitalei. Astfel, avand in vedere manifestarile de protest anuntate pentru miercuri, primarul Capitalei Sorin Oprescu face un apel catre bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun, pentru a evita blocajele de trafic, informeaza NewsIn.

Peste 40.000 de persoane vor participa astazi la mitingul organizat de sindicate in Piata Victoriei. Alaturi de angajatii din sanatate si invatamant, dar si de functionari publici, se vor alatura si cel putin 1.000 de mineri din Valea Jiului, au anuntat liderii sindicali.

"In conditiile in care CSDR, Cartel Alfa si CNSLR Fratia vor scoate in strada 45.000 de oameni, iar BNS alti 10.000 de oameni, la fel ca si Meridian care anunta intre 8.000 si 10.000 de oameni, probabil ca peste 60.000 de persoane vor participa miercuri la mitingul organizat de sindicate in Piata Victoriei", a declarat vicepresedintele BNS, Ovidiu Jurca.

O noua zi de proteste in Capitala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.