Papan Chilibar, actor amator in filmul romanesc, a fost retinut de Politie, suspectat ca a spart mai multe locuinte din Capitala.

Papan Chilibar ar fi participat la jafuri impreuna cu alti doi tineri, unul aflat deja in arest, fiind cercetat intr-un alt dosar, iar celalalt cautat inca de Politie.
Potrivit politistilor, cei cinci ar fi spart cel putin trei locuinte din sectorul 3, ultimul jaf avind loc in ianuarie. Tinerii plecau din locuinte cu banii si bunurile de valoare ce putea fi usor transportate, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei.

In varsta de 20 de ani, Papan Chilibar a mai fost inchis, tot pentru spargeri de locuinte.

"Muncesc cu ziua, umblu pe strada la noi pe acolo, car, merg cu cine e nevoie la marfa, sa ajut la flori, orice exista la munca de jos, eu fac..", declara acesta, pentru Realitatea.net, dupa ce a devenit celebru datorita rolului din filmul premiat in februarie cu prestigioasa distinctie Ursul de Argint, la Berlin.

Citeste pe acelasi subiect:

Succes romanesc la Berlin: 'Eu cand vreau sa fluier, fluier', distins cu Ursul de Argint.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", succes romanesc pe bani putini.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", lansat in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.