Un magistrat respectat din Marea Britanie a fost arestat si gasit vinovat pentru ca ar fi evacuat ilegal un chirias roman si pentru declaratii rasiste, relateaza Daily Mail.
Stephanie Lippiatt, in varsta de 63 de ani, a fost arestata dupa ce a incercat sa ii evacueze pe Maria Percec si pe prietenul ei, George Stanca, de pe o proprietate pe care o detinea in Surrey. Lippiatt ar fi injurat-o pe Percec, in varsta de 28 de ani. Potrivit NewsIn, ea va fi condamnata impreuna cu un complice, care a admis acuzatiile de rasism.

Dupa arestare, Lippiatt, care este magistrat de peste 20 de ani, a fost inregistrata de un ofiter, in fata sectiei de politie, spunand: "Sunt straini si vor scapa".

Britanica si complicele ei, Victor Hawes, in varsta de 41 de ani, vor fi condamnati pe data de 7 aprilie.

"A intrat si a inceput sa injure (si sa imi spuna - n.red.) 'iesi din casa'", a povestit Percec in instanta. "M-a impins si m-a calcat pe picioare", a adaugat ea.

Potrivit romancei, Lippiatt era nemultumita ca prietenul ei, George Stanca, statea de multe ori peste noapte si a cerut marirea chiriei.

Cei doi romani erau dezbracati, in pat, in Lippiatt si Hawes au inceput sa le bata la usa, noaptea tarziu, cerandu-le sa paraseasca proprietatea. "A tras parturile de pe George. Era dezbracat si s-a uitat la el si i-a strigat 'iesi'", a spus Percec.

Britanica a aruncat un cufar pe scari, dupa care, in mod deliberat, i-a aruncat lucrurile afara, potrivit romancei.

Cuplul a fost intimidat si de Hawes, care este "cat usa", si care i-ar fi injurat si ar fi facut declaratii rasiste la adresa lor, printre care "gandaci romani", a afirmat Percec.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.