Un vagon al trenului rapid 661 Bucuresti-Iasi a deraiat in judetul Galati, in dreptul localitatii Berheci duminica in jurul orelor 17, potrivit Realitatea TV.
Update: Cauza deraierii se pare ca este o frana. Trenul rapid 661 a franat si a deraiat pentru a evita impactul cu un alt tren, care venea din fata, a declarat unul dintre calatorii trenului rapid 661. Potrivit acestuia, in vagonul numarul trei erau circa 100 de persoane si nu exista victime.

Potrivit primelor informatii este vorba de al treilea vagon al garniturii, iar cauza deraierii este o frana. Trenul, format din sase vagoane, ar fi trebuit sa ajunga la Iasi la ora 19.00.

''La ora actuala stim ca trenul a iesit de pe linii. Un macaz nu a functionat cum trebuia'', a declarat prefectul judetului Galati, Claudiu Branzan, in cadrul unui reportaj Realitatea TV.

'Vagonul a sarit de pe sine la o franare. Nu stim care sunt cauzele acestui accident. Din informatiile pe care le am nu sunt persoane ranite. Circulatia feroviara va reveni spre normal peste cateva ore'', a precizat Razvan Stoica, director CFR Calatori.

La fata locului s-au deplasat atat ambulante cat si ultilaje pentru reluarea circulatiei. Pana atunci, traficul feroviar din zona a fost intrerupt, trenurile care ar fi trebuit sa circule pe aceasta ruta, raman pe loc pana la noi dispozitii. Cel mai probabil persoanele care urmau sa circule cu aceste trenuri isi vor urma calatoria cu autobuze.

Acesta este al treilea incident feroviar din ultima luna. [Mai multe vagoane ale trenului care a deraiat in Cluj s-au prabusit intr-o rapa; Circulatia feroviara pe relatia Cluj-Napoca - Campia Turzii a fost reluata]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.