Social 29 Iunie 2009 11:58
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ca intentioneaza sa realizeze o linie de croaziera care sa lege Constanta de insulele grecesti, precizand ca ideea a aparut in urma discutiilor pe care le-a avut cu presedintele Organizatiei de Turism a Greciei (OTG), Ioannis Kofinis.
"Am discutat despre posibilitatea de a aveam un parteneriat regional al tarilor cu legatura la Marea Neagra si despre posbilitatea de a promova produse turistice comune in contextul in care exista o preocupare a Uniunii Europene fata de tarile care au legatura cu Marea Neagra pentru promovarea unor astfel de produse turistice in comun. O varianta pentru un astfel de produs pe care am avut-o in discutie a fost aceea de a crea un produs tip croaziera care sa lege Constanta de insulele grecesti, urmand ca in vizitele ulterioare reciproce sa concretizam toate aceste discutii pe care deja le-am avut aici”, a spus ministrul Elena Udrea.

Ministrul Turismului a sustinut ca aceste initiative se pot concretiza pana la sfarsitul acestei veri, pentru ca “lucrurile se misca repede in turism si Romania nu mai are timp de pierdut”, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.