Social 26 Iunie 2009 11:44
Tanara care a fost impuscata in cap, joi dimineata, de fiul unui politist din Craiova a murit, vineri, in jurul orei 10.30, in urma unui stop cradio-respirator, transmite corespondentul NewsIn.
Tanara Alexandra Iancu, in varsta de 19 ani, din comuna doljeana Celaru, era internata la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova si era tinuta in viata cu ajutorul aparatelor. "I s-a facut o radiografie craniana care a relevat faptul ca in craniu sunt doua corpuri straine radio-opaci. Este tinuta pe ventilator, in coma depasita si instabila hemodinamic. Are sanse minime de supravietuire, medicii sunt rezervati”, a declarat, joi, Adriana Trica, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, potrivit NewsIn.

In momentul in care a fost impuscata, tanara se afla in locuinta familiei Dinu, acolo unde statea cu chirie, impreuna cu cei doi copii ai agentului sef Nelu Dinu, Cosmin Ionut si sora lui. Potrivit politistilor, arma s-a decarcat accidental, in timp ce tanarul o transporta dintr-o camera in alta. Tanara se pregatea pentru a sustine proba scrisa la limba si literatura romana a examenului de bacalaureat, fiind eleva a Liceului „Henri Coanda” din Craiova.

Expertii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice din cadrul IPJ Dolj au stabilit ca arma cu care a fost impuscata tanara este arma de tir de calibru 5,6 milimetri cu glont, fiind detinuta legal de agentul-sef Nelu Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.