Social 25 Iunie 2009 15:50
Patru persoane au ajuns astazi la spital dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de o masina, la bifurcatia dinspre Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, informeaza NewsIn.
Potrivit primelor date, autoturismul mergea in fata autocarului, iar, la un moment dat, conducatorul a incercat sa intoarca fara sa se asigure, iar masina a fost acrosata cu partea stanga de un autocar in care se aflau 28 de calatori, intre care si copii. Autocarul se indrepta spre Sibiu si Bucuresti.

In urma impactului, autobuzul a iesit de pe carosabil si s-a oprit in camp, iar patru pasageri au fost raniti si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Soferul aflat la volanul autoturismului povesteste ca venea dinspre Remetea si cauta locul unde se afla aeroportul si ca nu s-a asigurat cand a vrut sa intoarca autoturismul.

„Am fost solicitati prin Serviciul 112 pentru ca un autocar a iesit de pe partea carosabila dupa ce soferul acestuia a incercat sa evite o masina Dacia care incerca sa intre pe DN 6 de pe un drum adiacent, iar soferul Daciei nu s-a asigurat cand efectua manevra de intrare pe acest drum. Autocarul nu s-a rasturnat, iar patru persoane au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale, dar fara a prezentat rani”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Sergiu Rus.

Pentru a repune autocarul pe sosea este nevoie de interventia unei macarale, deoarece autobuzul a ajuns dincolo de santul de pe marginea drumului. Traficul la iesirea din Timisoara spre Lugoj este ingreunat din cauza accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.