Social 26 Iunie 2009 14:43
Fostul ministru Cristian David a putut vedea diferenta dintre raportarile pe care le primea de la fostii subordonati si realitatea din strada, dupa ce i-a fost sparta masina in Capitala si i-au fost furate actele si cardurile bancare pe care hotii au si incercat sa le foloseasca.
Potrivit unor surse din Politia Capitalei citate de NewsIn, Cristian David a reclamat la Sectia 2 faptul ca i-a fost spart autoturismul, un Crysler, si i-au fost furate mai multe bunuri personale printre care actele si cardurile bancare.

Aceleasi surse au spus ca fostul ministru ar fi parcat masina in zona Parcului Herastrau, in fata unui local cu paza si supravegheat cu ajutorul camerelor de luat vederi. Cu toate acestea, hotii i-au spart un geam lateral al masinii si i-au furat geanta aflata intre scaune. Din pacate, imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale localului nu sunt de calitate, astfel ca nu le sunt de mare ajutor politistilor pentru a-i gasi pe hoti.

Ulterior, potrivit surselor, cardurile bancare ar fi fost folosite de cei are i-au spart masina fostului ministru sau de complici ai acestora la un bancomat aflat in zona unui spital din sectorul 2, insa fara succes, intrucat Cristian David a apucat sa le blocheze.

Christian Ciocan a spus ca imaginile surprinse de camera de luat vederi a bancomatului au condus anchetatorii la formarea unui cerc de suspecti. Prejudiciul reclamat de David este de 300 de euro.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.