Social 26 Iunie 2009 13:16
Pe 28 iunie, ii veti putea urmai la "Cearta-n bucate" pe Dan si Vera Dumitrescu. Carne de porc, mezeluri, carnati, jumari, slanina, sarmale si cartofi prajiti in cantitati "industriale"- asa arata micul dejun, pranzul, si cina lui Dan. De sapte ani, Vera se lupta cu cele 135 de kilograme ale sotului si cu ignoranta soacrei, care distrug incet-incet armonia conjugala.
Dupa ce evalueaza starea alimentelor din frigiderul familiei, cei doi specialisti de la "Cearta- bucate", nutritionistul Alin Popescu si maestrul bucatar Mariana Petre insotesc cuplul la supermarket, de unde cumpara ingredientele necesare unei mese sanatoase.

In absenta carnii de porc, sotul stramba din nas, dar pare ca in cele din urma se multumeste cu o friptura de peste, gatita de Mariana cu noile ustensile.

Daca Dan rezista sau nu tentatiilor culinare si daca reuseste sa urmeze regimul recomandat de specialistii emisiunii, vedeti pe 28 iunie, de la ora 20:30, la "Cearta-n bucate", la Prima TV!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.