Social 25 Iunie 2009 23:26
Doua din cele patru persoane lovite de fulger miercuri seara, in Mogosoaia, au fost transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca, una dintre ele in stop cardio-respirator, dar care a fost resuscitata, iar celelalte doua (un barbat si o femeie), au fost duse la Spitalul Elias.
Una din cele doua persoane care au fost transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca este internata la terapie intensiva, dupa ce a fost resuscitata de catre un echipaj SMURD, a precizat, pentru NewsIn purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita. Cea de-a doua persoana internata la Spitalul Floreasca prezinta arsuri pe suprafata corpului si va ramane sub supraveghere medicala.

Potrivit lui Bogdan Oprita, una dintre persoanele care au fost transportate la Spitalul Elias va fi adusa tot la Spitalul Floreasca, deoarece prezinta arsuri grave pe o suprafata mare a corpului.

Cei doi raniti care au fost dusi la Elias au ajuns la spital in jurul orei 22.00. "Femeia este in stare mai grava decat barbatul si va fi internata la terapie intensiva", a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, dr. Valentin Calu.

Cele patru persoane care au fost lovite de fulger, miercuri seara, se aflau sub un copac in apropierea benzinariei LukOil de la intrarea in Mogosoaia atunci cand a inceput furtuna, a declarat pentru NewsIn dr.Cristian Grasu, de la Serviciul Ambulanta al Municipiului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.