Social 25 Iunie 2009 16:13
Agentia Evolore a organizat prezentarea oficiala a filmului lui Al Gore 'Un Adevar Incomod', dorind sa atraga si atentia romanilor asupra pericolelor care ameninta planeta in urma incalzirii globale. Lansarea si prezentarea filmului au fost realizate la sediul Universitatii Spiru Haret din capitala de catre fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, care detine copywrite-ul pentru Romania.
Evenimentul organizat de Evolore a vrut sa traga un semnal de alarma asupra situatiei dramatice a eco-sistemelor polare. Un grup de copii, cu foci si pinguini de plus, au manifestat in fata unei sali arhipline, fiind felicitati pentru implicarea lor de catre fostul presedinte Ion Iliescu. Ei au atras atentia asupra faptului ca in 10-15 ani, aceste jucarii de plus ar putea sa cuprinda texte precum Pinguin - specie de pasari acvatice, au au trait la Polul Sud; disparut din cauza a sase grade Celsius in plus. Copiii l-au luat prin surprindere pe fostul presedinte si i-au ridicat in picioare si pe angajatii care se ocupau cu asigurarea protectiei demnitarului.

Protestul copiilor, elevi ai Scolii Generale nr. 89 Nicolae Labis Bucuresti si membrii ai proiectului de educatie ecologica Eco-scoala a fost insa unul plin de blandete si aproape mut, asa cum sunt si bietele animale condamnate la disparitie de catre iresponsabilitatea societatii contemporane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.