Social 16 Iunie 2009 12:46
Ministrul a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in unele zone, fantanile populatiei au secat, iar in alte zone este o chestiune de ore sau zile pana cand acest lucru se va intampla si le-a cerut prefectilor sa ia toate masurile pentru alimentarea cu apa.
Ministrul de interne a vorbit despre judetele Vaslui, Botosani si cele din sudul tarii, in care panza freatica a scazut, astfel ca populatia ar putea ramane fara apa.

In videoconferinta pe care a avut-o marti cu prefectii din toata tara, Nica a cerut ca autoritatile locale sa fie pregatite pentru a sprijini populatia si sa asigure corturi si rezerve de apa, relateaza NewsIn.

De asemenea, Nica a cerut masuri pentru a veni in sprijinul persoanelor ale caror culturi agricole au fost calamitate sau vor suferi din cauza caniculei. El a amintit ca deja au venit cereri de despagubire pentru culturile afectate de inghetul din aprilie din judetele Vrancea si Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.