Social 16 Iunie 2009 03:26
In Romania zilelor noastre, orice este posibil si nimic din ceea ce se intampla nu mai starneste uimirea cuiva. Chiar si faptul ca o Salvare, care ar trebui folosita pentru a acorda primul ajutor celor care au nevoie, este utilizata in cu totul alte scopuri, comenteaza ziarul "Ziua".
Potrivit Realitatea TV, pentru cateva sute de lei, o ambulanta privata din Bucuresti a dat peste cap tot traficul, doar ca sa duca la destinatie persoane cu dare de mana, dar fara vreo urgenta medicala. O echipa a televiziunii citate a reusit sa inchirieze o Salvare, pentru un transport de la aeroportul Henri Coanda pana la un hotel de cinci stele din Bucuresti. Asa se face ca, dupa cateva ore, fara vreo problema medicala, fara sa fie consultat, omul de afaceri este luat din fata aeroportului, cu sirena si girofar, catre hotelul la care avea o intalnire. Totusi, in timpul cursei i se face chiar si o fisa medicala, cu un diagnostic fals. Citeste mai mult aici.

Ne cerem scuze pentru fotografia publicata anterior. Reportajul NU face referire la o ambulanta apartinand HIPOCRAT.

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000, lider pe piata privata a serviciilor medicale de urgenta, prin serviciul sau de ambulanta este singura clinica din Bucuresti care asigura asistenta de urgenta pacientilor din judetul Ilfov si Bucuresti, gratuit prin 112.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.