Social 23 Martie 2009 18:55
Paznicul primariei Dragoiesti, din judetul Suceava, este cercetat de Politie pentru “neglijenta in serviciu”, dupa ce seiful institutiei a fost furat in noaptea de sambata spre duminica, transmite NewsIn.

Inspectoratul de Politie Judetean Suceava informeaza ca Florin Filip, paznic la Primaria Dragoiesti, a sesizat, duminica dimineata, la ora 4.20, in timp ce isi facea rondul, ca seiful institutiei, aflat in casieria de la parterul cladirii, a fost sustras de persoane necunoscute.

In seif se aflau aproximativ 6.000 de lei, bani care urmau sa fie distribuiti beneficiarilor de ajutor social. Politistii au constatat ca sediul Primariei Dragoiesti nu era prevazut cu sistem antiefractie sau cu camere de supraveghere, fiind asigurat doar cu gratii si doi paznici, institutia fiind de altfel sanctionata in luna februarie pentru aceste deficiente.

“Obiectivul a fost verificat sub aspectul respectarii Legii 333/2003 in octombrie 2008, cand s-a stabilit termen de remediere noiembrie 2008 si februarie 2009 cand a fost aplicata sanctiune contraventionala”, informeaza Biroul de presa al IPJ Suceava.

Paznicul Florin Filip este anchetat de politisti pentru savarsirea infractiunii de “neglijenta in serviciu”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.