Social 19 Martie 2009 10:42
O minora de 12 ani dintr-un sat aradean a fost internata de urgenta intr-un centru de plasament, dupa ce a depus o reclamatie la Politie, sustinand ca a fost violata de fratele ei, in varsta de 20 de ani.

Minora locuieste impreuna cu parintii ei in satul Draut si a afirmat ca a intretinut relatii sexuale cu fratele ei, impotriva vointei sale, in cursul anului trecut. Fata beneficiaza acum de consiliere psihologica, iar cazul este anchetat de procurori, transmite NewsIn. "Adina Elena a formulat o plangere prin care a sustinut ca in 2008, fratele sau a intretinut relatii sexuale cu ea, impotriva vointei sale. Totodata, a mai declarat ca a facut sex si cu un alt individ din sat, tot in 2008, de data aceasta cu acordul ei", a declarat, marti, Florin Rusu, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu.

Parintii fetei au spus ca nu stiu nimic despre faptul ca fiica lor ar fi fost violata de fratele ei mai mare. Minora de 12 ani a fost internata intr-un centru de plasament din municipiul Arad, unde este consiliata psihologic de personal specializat. "Este vorba despre un caz de incest, in care un tanar de 20 de ani a abuzat sexual de sora lui de 12 ani. Ea a depus plangere si cazul se cerceteaza. Fata se afla la centrul de primire si va fi dusa la medicina legala pentru investigatii medicale", a precizat Paul Costin, inspector in cadrul Directiei Generale de Asistenta si Protectie Sociala Arad.

Anchetatorii asteapta acum rezultatul medico-legal, dupa care vor extinde cercetarile si asupra altui barbat, din aceeasi localitate, despre care minora de 12 ani a afirmat ca i-ar fi fost iubit si ca ar fi intretinut relatii sexuale cu el. Potrivit anchetatorilor, chiar daca actul sexual s-a consumat cu acordul partilor, se va incepe urmarirea penala si impotriva acestui barbat, pentru corupere de minori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.