Social 18 Martie 2009 18:06
Copiii din Capitala pot beneficia, gratuit, de consult stomatologic si tratament al afectiunilor dentare, la initiativa Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Parintii care doresc sa-si programeze copiii pentru astfel de consultatii pot suna la numarul de telefon 314.23.15, de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.30, potrivit edililor bucuresteni. Consultatiile se desfasoara intr-unul dintre cabinetele stomatologice din incinta fostei policlinici Sahia (sectorul 1).

Vizitele la stomatolog au loc luni, miercuri si vineri, intre orele 8.00 si 14.00, precum si marti si joi, intre orele 14.00 si 20.00.

La clinicile stomatologice private din Bucuresti, preturile variaza in functie de serviciile oferite, tehnologia folosita si zona de amplasare a cabinetului, noteaza NewsIn. La clinica Dent Estet 4 Kids, de pilda, un program complet de ingrijire dentara pentru copii costa 200 de lei si include trei teste de preventie a afectiunilor stomatologice. Unul dintre testele oferite este Saliva Check Buffer, ce determina predispozitia pentru carii sau eroziuni dentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.