Social 18 Martie 2009 14:58
Taximetristii bucuresteni au primit amenzi de aproape 1,5 milioane de lei de la Primaria Capitalei, in urma controalelor efectuate in perioada 11 februarie - 13 martie, ca urmare a protocolului incheiat de edili cu Federatia Nationala a Camerelor Operatorilor de Taxi, informeaza municipalitatea.

Controalele au fost facute de echipe mixte formate din inspectori ai Directiei Inspectie si Control General din Primaria Municipiului Bucuresti, membri ai Brigazii de Politie Rutiera si agenti ai Politiei Comunitare.

La controale au fost verificate 4.683 de autovehicule, s-au intocmit 1.638 de procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor si au fost aplicate amenzi in valoare totala de 1.465.000 de lei.

Taximetristii din Capitala au organizat astazi un miting de protest in Piata Constitutiei, deoarece sunt nemultumiti de atitudinea autoritatilor locale cu privire la problemele lor. Taximetristii cer, printre altele, stoparea pirateriei in taximetrie de catre organele abilitatate, precum si inchiderea si desfiintarea dispeceratelor care funtioneaza ilegal in Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.