Social 16 Martie 2009 13:57
O bucuresteanca de 32 ani a fost prinsa, sambata seara, in timp ce intentiona sa introduca ilegal in tara peste 20 kg bijuterii, pe care le avea ascunse in bagaje, anunta Politia de Frontiera

"Cu ocazia formalitatilor specifice, femeia nu a declarat ca poseda bunuri cu regim special", se arata in comunicatul de presa.

In baza unei analize de risc, avand suspiciuni cu privire la bunurile transportate, lucratorii vamali si politistii de frontiera au hotarat efectuarea unui control amanuntit al bagajelor femeii.

Astfel, in bagajul de cala, au fost descoperite 17,440 kg bijuterii din metal galben si 3,460 kg bijuterii din metal alb, presupuse a fi din aur si argint - bratari, lantisoare si pandantive - pentru care femeia nu a putut prezenta documente justificative de provenienta sau avize necesare pentru efectuarea unor operatiuni cu metale pretioase.

"Conform legii, marfa a fost retinuta in vederea confiscarii de catre autoritatea vamala, urmand a fi trimisa spre expertizare, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional, conform prevederilor legale in vigoare", incheie comunicatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.