Social 16 Martie 2009 15:40
Bechtel ar putea chema la lucru, in cel mai scurt timp, o parte din cei 1.500 de angajati ai companiei trimisi in somaj tehnic in decembrie anul trecut, a declarat purtatorul de cuvant al firmei, Bogdan Sgarcitu.

"Vom lucra in doua schimburi prelungite, chiar si noaptea. Sper ca in doua saptamani sa avem cat mai multi oameni intorsi la lucru", a spus purtatorul de cuvant, anunta NewsIn.

El a mentionat ca la inceputul anului 2008 Bechtel avea 3.300 de angajati, iar in decembrie 2008 au ramas 2.300 de angajati. In prezent, numarul acestora se ridica la 400, restul de 1.500 fiind in somaj tehnic.

Referitor la platile restante, Sgarcitu a subliniat ca, pe langa cele 77 milioane de euro platie de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in aceasta luna, ar mai ramane de achitat, pana la sfarsitul lunii martie,1,5 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.