Social 10 Martie 2009 01:26
Inspectoratul Teritorial in Constructii Bihor a aprobat reluarea lucrarilor pe santierul unde un muncitor a murit si alti trei au fost raniti, dupa prabusirea unui planseu, transmite corespondentul NewsIn.

Inspectorii nu au permis, insa, reluarea lucrului in zona afectata de prabusire. "Daca se respecta caietul tehnologic cu referire la continuarea lucrarii, nu exista niciun pericol. In prezent se efectueaza prelevari de probe din structura metalica sa stabilim punctele in care a cedat constructia si se compara cu detaliile tehnice de la furnizorul de materiale de constructii", a declarat Lucian Chindlea, seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Bihor.

Zona afectata de daramaturi este in continuare restrictionata acccesului, iar autoritatile continua cercetarile, pentru a depista cauza dezastrului. In urma accidentului un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti.

Din cei trei muncitori raniti in accidentul de la Plaza Oradea, doar unul se mai afla inca pe patul de spital. Acesta primeste ingrijiri de specialitate in sectia de chirurgie toracica a spitalului judetean. Accidentul a avut loc in 12 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.