Social 10 Martie 2009 01:22
Reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Vaslui au confiscat 288 de conserve de peste, din cele 480 distribuite in judet, din lotul suspect ca ar fi infestat cu toxina botulinica, transmite corespodnentul NewsIn.
Directorul DSVSA Vaslui, Decebal Sararu, a precizat, luni, ca toate conservele sechestrate au fost gasite in stocul unui depozit, diferenta de aproape 200 de conserve fiind deja distribuite in magazine.

“Am demarat controale in toate magazinele unde au fost distribuite conserve din peste din lotul suspect, pe baza listei de distributie. Am recoltat cinci probe din conservele sechestrate care au fost trimise la laboratorul DSVSA. Stim ca o parte din conserve au fost deja comercializate si consumate, din fericire, nu s-au inregistrat suspiciuni de boala, la Directia de Sanatate Publica Vaslui. Noi vom continua controalele pana vom descoperi toate conservele care mai sunt la vanzare”, a declarat luni, directorul DSVSA Vaslui, Decebal Sararu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.