Social 10 Martie 2009 18:17
Flynova, divizia din Romania a grupului Novatours, cel mai mare tour operator din Statele Baltice, a lansat o noua oferta pe piata locala: turistii care isi rezerva din timp vacantele au posibilitatea sa plateasca 50% din pretul pachetului in momentul rezervarii, iar restul sumei, cu 21 de zile inaintea datei plecarii

Vacante in rate, solutia Flynova pe timp de criza De asemenea, turistii au dreptul sa isi anuleze concediul cu 28 de zile inaintea datei programate, fara a fi obligati sa plateasca nicio penalizare.

Turistii din Romania cauta solutii inteligente pentru a-si programa vacanta astfel incat, din cauza climatului economic mai dificil, sa nu fie nevoiti sa faca rabat la calitatea serviciilor solicitate. Din cererile primite de la clientii nosti pe parcursul lunii februarie, am observat ca turistii romani isi doresc in continuare vacante la hoteluri de cinci stele in regim „All Inclusive” sau chiar „Ultra All Inclusive”. De aceea, credem ca aceasta oferta noastra va fi pe placul celor care isi doresc o vacanta frumoasa, cu servicii foarte bune, la preturi atractive si pe care sa o poata plati esalonat”, declara Raimondas Useckas, CEO Flynova.

Flynova prelungeste oferta pretului garantat si in luna martie, ca urmare a interesului crescut din partea clientilor. Astfel, turistii care isi rezerva vacanta pe parcursul lunii martie primesc bani inapoi daca ulterior pretul pachetului turistic achizitionat scade. In schimb, daca pretul creste, iar turistul a achitat integral pachetul, compania acopera diferenta de pret, clientul nefiind obligat sa plateasca nimic in plus.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.