Social 10 Martie 2009 15:19
Circulatia rutiera se desfasoara cu restrictii pe DN1, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, incepand de luni, din cauza reinceperii lucrarilor de reabilitare pe acest tronson de drum, transmite corespondentul newsIn

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, circulatia rutiera va fi restrictionata intre kilometrii 59+900 si 60+400, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov.

"Traficul va fi dirijat alternativ, in ambele sensuri de deplasare, de catre politistii de la circulatie, iar pe timpul noptii, intre orele 22.00 si 5.00, vor fi puse in functiune si semafoare electrice", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Politistii prahoveni atrag atentia ca si intre km 62 si 63 pe Centura de Vest a Ploiestiului circulatia rutiera se va desfasura cu dificultate, viteza de deplasare fiind restrictionata la 40 km/h, deoarece latimea partii carosabile este de numai 5,50 m.

Reprezentantii Societatii Drumuri si Poduri Prahova spun ca restrictiile vor fi mentinute cel putin doua luni.
Lucrarile de reabilitare la Centura de Vest au inceput in noiembrie 2007, iar termenul de finalizare este decembrie 2009. Pana acum, din cei 12 km care ar fi trebuit reabilitati, au fost reparati doar cinci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.