Social 5 Martie 2009 12:13
Strada Moroieni din sectorul 2, paralela cu artera Colentina, va fi transformata, in cateva luni, in sosea rezervata autovehiculelor personale si de marfa, ca masura pentru fluidizarea traficului prin preluarea a jumatate dintre masinile care circula in zona, informeaza reprezentantii primariei

Practic, strada va fi largita cu 14 metri si va fi prelungita pana la intersectia cu soseaua Fundeni. Dupa finalizarea lucrarilor de largire, noua artera rutiera va avea cate doua benzi de circulatie pe fiecare sens, informeaza NewsIN.

In prezent, se lucreaza pe strada Moroieni la inlocuirea si extinderea retelelor de canalizare si a conductelor de gaze, astfel incat sa nu mai existe interventii ulterioare in carosabil.

Lucrarile de transformare a strazii in sosea vor fi realizate in colaborare cu specialistii companiei Proiect Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.