Social 5 Martie 2009 02:24
Noul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, l-a ales pe post de consilier personal pe Alin Horia Iconar, urmarit penal pentru abuz in serviciu de pe vremea cand era directorul filialei Cluj a Loteriei
„Alin Horia Iconar este urmarit penal pentru abuz in serviciu, din ianuarie 2009, de catre angajatii Directiei Cercetari Penale din cadrul IJP Cluj. Impotriva lui Iconar au existat mai multe plangeri penale privind activitatea sa ca director executiv al filialei Cluj a Loteriei Romane. In 2007 au fost depuse doua plangeri penale privind nereguli in gestionarea de catre acesta a patrimoniului Loteriei Cluj, delapidare si fals in inscrisuri. Pentru toate acestea s-a solicitat Curtii de Conturi un control, lucru care nu s-a facut inca. Prin urmare, acest dosar stagneaza.

In 2008 a fost depusa o alta plangere impotriva domnului Iconar pentru abuz in serviciu si delapidare, din care a fost retinuta doar acuzatia de abuz in serviciu, pentru care este urmarit penal”, ne-a declarat Claudia Seucan, purtatorul de cuvant al IJP Cluj.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.