Trei pescari s-au rasturnat cu barca, duminica, in largul marii, in zona statiunii Mamaia, unul dintre ei fiind internat in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Constanta, comisar sef Adrian Burcea, a declarat ca duminica, in jurul orei 10.10, a fost primit un apel la serviciul de urgenta 112 prin care cineva a anuntat ca in zona statiunii Mamaia o ambarcatiune de pescari cu trei persoane la bord s-a rasturnat. In zona au fost trimise doua ambarcatiuni rapide ale Politiei de frontiera si o nava de la grupul de interventie si salvare pe mare. Una dintre navele de interventie a reusit sa recupereze din apa unul dintre pescari, iar ceilalti doi au fost salvati de barcile pescaresti aflate in zona.

Comisarul sef Adrian Burcea a precizat ca doi dintre pescari sunt in afara oricarui pericol si nu au necesitat ingrijiri medicale, insa cel de-al treilea, care a fost recuperat de salupa Politiei de frontiera, a fost dus in Portul Tomis si preluat de o ambulanta, care l-a transportat la spital.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Constanta, Florian Stoian, a declarat ca starea pacientului este grava, acesta fiind dus in camera de resuscitare. Medicul a precizat ca barbatul este ventilat mecanic si a suferit un stop cardiorespirator, fiind resuscitat si ca urmeaza sa fie dus la Sectia de terapie intensiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.