Social 27 August 2008 17:37
Un numar de 45 de unitati si structuri scolare din judetul Covasna nu au primit inca autorizatie de functionare, fie pentru ca unele lucrari sunt inca in derulare, fie din cauza apei nepotabile, relateaza NewsIn

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean Covasna (ISJ), Keresztely Irma, a declarat, astazi, ca din cele 366 de unitati si structuri scolare, neautorizate sunt 45 de gradinite si scoli, dintre care 32 sunt in curs de autorizare. La acestea se deruleaza lucrari la grupurile sanitare sau la spatii, lucrarile urmand a fi incheiate pana in data de 15 septembrie.

Gradinitele si scolile care nu vor primi in acest autorizatie in Covasna sunt sase la numar, toate din cauza apei nepotabile. Problema nu a putut fi rezolvata din motive de teren sau zona. Din cele sase unitati scolare care nu vor primi autorizatie de functionare, trei sunt scoli si trei gradinite.

In ceea ce priveste igienizarile, in majoritatea scolilor si gradinitelor acestea se afla in derulare, iar in cursul saptamanii trecute erau incheiate in proportie de 65%. In judetul Covasna, noul an scolar incepe cu 86 de unitati cu personalitate juridica iar populatia scolara numara aproape 40.000 de copii si tineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.