Social 26 August 2008 00:52
Primarul general Sorin Oprescu s-a declarat nemultumit, luni, de faptul ca din cele 102 de scoli cuprinse in Programul de reabilitare BEI, doar opt unitati vor fi pregatite sa-si primeasca elevii in noul an de invatamant, desi lucrarile au inceput in urma cu doi ani.
Intrebat daca va aplica sanctiuni responsabililor din Primaria Capitalei pentru intarzierea derularii programului, edilul-sef a declarat: "Problema mea vizeaza modalitatea de a repara ceea ce s-a intamplat si modalitatea de a avea oameni responsabili prin exemplul celor care au raspuns de acest program - fie constructori, fie municipalitate".

Primarul general a tinut sa adauge ca nu se concentreaza numai pe ideea de a gasi un vinovat, dar nu a exclus posibilitatea de a da sanctiuni. "Daca plecam numai de la ideea pe cine dati afara, nu o sa impingem lucrurile inainte. Adica, sunt lucruri care se fac si nu se spun, si care se spun si nu se fac", a spus Oprescu.

Primarul general a recunoscut ca finalizarea celor opt scoli din totalul celor 47 aflate in lucru prin programul BEI, este numai meritul constructorului "care si-a vazut de treaba".

"Situatia celor opt scoli din cele 47 aflate in executie este buna, in restul cursurile vor incepe cu zone inchise elevilor. In cei doi ani si jumatate Primaria Capitalei a reusit marea performanta de a termina numai aceste opt scoli si acest merit apartine constructorului", a mai afirmat edilul-sef, citat de Agerpres.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.