Social 25 August 2008 16:56
O coloana de masini lunga de peste 10 kilometri s-a format, azi dupa-amiaza, la intrarea in municipiul Cluj-Napoca, din cauza unor lucrari de canalizare care se desfasoara pe Calea Turzii, artera principala pe care intra traficul din directia Targu Mures, transmite corespondentul NewsIn

Mircea Rotaru, purtatorul de cuvant al Serviciului Politie Rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, a declarat pentru NewsIn ca executantul lucrarilor a fost somat sa nu foloseasca ambele benzi de coborare. “Noi am somat azi administratorul drumului, adica Primaria Cluj-Napoca, si executantul lucrarilor sa elibereze o banda si sa lucreze si noaptea”, a afirmat Rotaru.

Pe de alta parte, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila, a declarat astazi pentru NewsIn ca lucrarile de canalizare au termen de finalizare 31 august, insa constructorul a intampinat unele probleme tehnice. “Acolo s-au facut unele sapaturi la cinci metri adancime si peretele a inceput sa se surpe de la trafic, astfel ca executantul a decis sa ocupe doua benzi, pentru a stabiliza sapatura”, a declarat Laszlo, afirmand ca nu se poate face nimic pentru a rezolva problema traficului si trebuie asteptata finalizarea lucrarilor.

Mentionam ca, la sfarsit de saptamana, se creeaza alte ambuteiaje la iesirea din Cluj-Napoca spre municipiul Dej, de data aceasta din cauza lucrarilor la carosabil din comuna Apahida, aflata pe traseu, in vecinatatea orasului de pe Somes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.