Social 21 August 2008 15:47
Premierul Tariceanu a declarat astazi ca il va ajuta financiar pe sportivul Marian Dragulescu pentru a-si opera fiica, insa neaga informatiile aparute in presa, conform carora va oferi jumatate din banii necesari interventiei
"Nu as putea spune ca este adevarat", a declarat Tariceanu ziaristilor care se interesau de veridicitatea informatiei aparute in presa, potrivit careia va contribui cu jumatate din suma necesara efectuarii operatiei.

Premierul a adaugat ca a citit despre problema cu care se confunta sportivul si ca, dupa ce va studia dosarul medical al fiicei sale si va discuta cu echipa sa de consilieri, va lua o decizie.

Gimnastul Marian Dragulescu a imprumutat 40 de mii de euro pentru a-si putea opera fetita diagnosticata cu hipoacuzie bilaterala. Dragulescu spera sa obtina acesti bani din castigarea titlului olimpic la proba de sarituri.

Medalia de aur, pe care a ratat-o insa, i-ar fi adus sportivului 100 de mii de euro. La finalul competitiei, gimnastul nu a ocupat decat locul 4.

Mai multe detalii despre drama traita de Dragulescu gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.