Social 20 August 2008 10:25
Doi turisti au fost raniti la Costinesti, dupa ce un jeep a trecut pur si simplu peste ei, in timp ce stateau pe nisip, la soare.

Soferul, in varsta de 20 de ani, este din Costinesti. Cei doi turisti, barbat si femeie, au 23 si 42 de ani si sunt din Bucuresti. Ei au fost transportati la spitalul Eforie. Ambii au rani grave la maini si picioare, dar medicii spun ca viata lor este in afara oricarui pericol. Pe numele soferului a fost intocmit dosar penal, pentru vatamare din culpa. Incidentul nu poate fi considerat "accident", pentru ca nu s-a intamplat pe un drum public.

"Politistii din Costinesti au intocmit dosar penal pe numele conducatorului auto. Incadrarea juridica este vatamare corporala din culpa, pentru ca - in urma cercetarilor - s-a stabilit ca intentia conducatorului auto nu a fost aceea de a produce leziuni", a declarat Radu Croitoru, purtator de cuvant IPJ Constanta.

Intr-un alt accident, in judetul Covasna, o turista de 16 ani, care dormea intr-un cort langa lacul Padureni, a fost lovita de o masina. Adolescenta a fost transportata la Spitalul Judetean Sfantu Gheorghe, iar soferul este cercetat tot pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.