Social 15 August 2008 13:43
In urma unei razii a politistilor s-a descoperit ca mai multe femei sunt ajutate sa intre in camerele de hotel cu ajutorul receptionerilor si al oamenilor de paza, care primesc o parte din profitul acestora. Sapte prostituate si doi proxeneti sunt cercetati in acest caz.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, prostituatele au fost prinse dupa ce ieseau din camerele clientilor. Fetele percepeau cel putin 150 de euro pe ora de servicii sexuale, jumatate din suma fiind data receptionerilor, care aveau rolul de a chema prostituatele. Intre 20 si 30 de euro primea si agentul de paza, pentru ca le lasa pe acestea sa intre in hotel.

Christian Ciocan a afirmat ca prostituatele si proxenetii sunt cercetati in urma raziei de aproximativ cinci ore desfasurata la toate hotelurile de lux verificate noptea trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.