Social 11 August 2008 04:27
Bilant tragic pe sosele din Romania. Cinci persoane si-au pierdut viata in cel mai grav accident produs in ultimii ani in Constanta, iar la Hunedoara trei persoane, printre care si o fetita de doar sapte ani, au murit intr-un accident in care au fost implicate cinci masini.
Sambata seara, la iesire din Murfatlar, judetul Constanta, cinci persoane au murit si alte patru, printre care doi copii, au ajuns la spital in urma celui mai tragic accident produs in ultimii cinci ani in acest judet. Doua masini s-au ciocnit frontal dupa ce unul dintre soferi a taiat linia continua si a intrat pe contrasens cu viteza foarte mare. In urma nefericitului eveniment, doua familii au fost distruse intr-o secunda: trei copii au ramas fara parinti. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, la fata locului s-au deplasat echipaje de descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate si mai multe ambulante, pentru a transporta ranitii la spital.

Trei persoane, intre care si o fata de sapte ani, au decedat in urma unui accident de circulatie produs sambata in apropierea localitatii Mintia, langa Deva. In accident au fost implicate cinci masini, potrivit Agerpres. O a patra victima, in varsta de 13 ani, a fost grav ranita si este internata in Spitalul Judetean Deva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.