Social 8 August 2008 02:27
Procurorii trebuie sa identifice 2800 de persoane care si-au facut mutatie in localitati din judetul Arges si au obtinut acolo permisele de conducere, a declarat unul din avocatii din dosarul in care sunt invinuiti mai multi angajati ai serviciului permise auto Arges.

Avocul Ion Cazacu a mai spus, joi, ca anchetatorii trebuie sa-si indrepte atentia spre aceste persoane care sunt "adevarate bombe".

Totodata, Ion Cazacu a criticat modul in care a decurs urmarirea penala, mai exact el a precizat ca are cunostinta despre faptul ca 5 investigatori sub acoperire ar fi savarsit abuzuri. "Si-au depasit atrubutiile, comitand infractiuni pentru a obtine probe", a explicat avocatul Cazacu, care considera ca investigatorii sub acoperire se fac vinovati de dare de mita si trafic de influenta.

In prezent, procesul permiselor din Arges continua, magistratii urmand sa decida daca vor prelungi mandatele de arestare ale invinuitilor, dat fiind ca acestea expira pe 12 august.

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, joi, in ceea ce priveste cererea de eliberare pe cautiune formulata de Ion Ciripan, administratorul unei scoli de soferi din Arges arestat in scandalul permiselor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.