Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, si-a anuntat, ieri, in mod oficial candidatura la functia de primar al municipiului Hunedoara.

Mihai Leu va candida pe listele Partidului Conservator, al carui membru este de câtiva ani. Acesta este convins ca notorietatea si faptul ca intotdeauna a fost “un fiu al Hunedoarei” il vor ajuta in batalia electorala in care s-a lansat.

Inainte de a-si depune candidatura, primul campion mondial la box profesionist pe care l-a dat România sustine ca a fost amenintat. “Un membru de frunte al, PD-L pe care eu l-am respectat intotdeauna si al carui nume nu il voi divulga deocamdata, mi-a spus ca ar fi mai bine sa imi vad de treaba, ca in politica nu e ca in sport si ca ar fi mai bine sa stau in banca mea decât sa candidez la Primaria Hunedoara”, a declarat Mihai Leu.

In sprijinul sau a venit deputatul conservator, Ioana Constanta Popescu, care sustine ca s-a aflat in masina cu Mihai Leu când acesta a fost amenintat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.