Andreia Iana, reprezentantul Presedintiei in comisiile parlamentare de buget-finante, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca Administratia prezidentiala sustine varianta de buget propusa institutiei de catre Guvern si va incerca sa se incadreze in cheltuielile aprobate de Ministerul Finantelor pentru 2013.

"Bugetul propus (Administratiei prezidentiale - n.r.) este calculat pe cheltuieli in plata la luna octombrie 2012. Pe aceasta schema s-a mers pe acest buget pe 2013. Noi am venit cu aceeasi varianta propusa de Guvern. Noi vom incerca sa ne incadram in aceste cheltuieli pe care Ministerul Finantelor le-a propus", a declarat Iana, potrivit MEDIAFAX.

Comisiile de buget-finante au avizat, joi, bugetul Administratiei Prezidentiale pe anul 2013 in forma propusa de Guvern, desi reprezentanta Presedintiei, Andreia Iana, a aratat ca suspendarea din 2012 a afectat bugetul de salarii, pentru aproape doua luni nefiind achitate salariile celor destituiti.

Andreia Iana, ordonator de credite pentru Administratia Prezidentiala, a precizat la sedinta comisiilor de buget-finante ca bugetul Administratiei Prezidentiale in forma prezentata de Guvern este mai mic fata de anul 2012 cu 4,5%.

Citeste si: Comisiile parlamentare au respins solicitarea Presedintiei pentru un buget mai mare la salarii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.