Raportul MCV faci referire la ministri din cabinetul Ponta care nu au ce cauta la guvernare.

Un oficial din cadrul Comisiei Europene citat de AFP a precizat ca doi dintre ministrii la care face referire raportul elaborat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare sunt vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si Varujan Vosganian, ministrul Economiei, care este vizat de o ancheta a DIICOT, scrie MEDIAFAX.

AFP reaminteste ca Liviu Dragnea este cercetat pentru presupusa implicare in fraudele din referendumul privind destituirea presedintelui Traian Basescu. Al treilea ministru la care face referire raportul Comisiei Europene este Relu Fenechiu, titularul portofoliului Transporturilor, precizeaza AFP, reluand o declaratie a premierului Victor Ponta.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat miercuri seara, la Romania TV, in legatura cu speculatiile din presa legate de posibilitatea ca el sa fie unul din ministrii cercetati pentru coruptie invocati de catre raportul MCV, ca a ajuns sa se faca un casting pentru ocuparea posturilor de ministri corupti din cauza Comisiei Europene care nu a nominalizat persoanele la care se refera.

"N-am fost niciodata invinuit de nimic", a declarat Vosganian in legatura cu suspiciunile de coruptie legate de numele sau, scrie rtv.net.

Liviu Dragnea a precizat ca in raportul MCV nu este precizat nici un nume, astfel ca aparitia numelui sau pe o asa zisa lista neagra a CE este pura speculatie.

"Un raport de la Comisia Europeana este un document oficial. Din ce am citit si eu, se vorbeste despre ministrii care sunt in investigatie sau in urmarire penala pentru fapte de coruptie. In ceea ce ma priveste, toata tara stie, sunt urmarit penal de catre DNA pentru referendum. Din cate stiu eu, referendumul nu are legatura cu coruptia", a precizat Dragnea.

Ministrul a insistat ca in documentul CE nu apare numele sau. "Nu scrie acolo numele meu. Victor Ponta stie de dosarul meu cu referendumul, stie toata lumea..... Din moment ce numele meu nu apare acolo, nu stiu ce sa va mai spun...", a mai spus Dragnea.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.