Vasile Blaga a criticat propunerea USL de comasare a alegerilor prezidentiale si europarlamentare, despre care a spus ca este "o copilarie".

Potrivit adevarul.ro, liderul PDL considera ca USL a venit cu aceasta propunere pentru ca se teme ca va pierde din popularitate pana la alegerile de la sfarsitul anului 2014.

"Aceasta idee le-a venit pentru ca si-au dat seama ca doi ani de zile inseamna foarte mult, iar cetatenii isi vor da seama ca promisiunile lor sunt vorbe in vant. USL deja nu isi respecta promisiunile si asta se vede in proiectul de buget", a declarat Vasile Blaga.

De asemenea, presedintele PDL a vorbit si despre afirmatiile lui Daniel Chitoiu, care a spus ca exista posibilitatea ca presedintele ales in mai sa isi preia mandatul in decembrie.

"Este o copilarie. Unde s-a mai vazut sa avem doi presedinti? Unul in functie, altul ales. Ce putere mai are presedintele in functie daca toata lumea stie ca el urmeaza sa parasesca postul? Si ce va face presedintele ales in cele sase luni?", a mai adaugat Blaga.

Citeste si: Ponta, despre devansarea prezidentialelor: Ar fi extraordinar de bine pentru Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.