Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca, daca Andrei Chiliman sau Calin Popescu Tariceanu vor decide candva sa paraseasca PNL, pot gasi "un limbaj comun" cu un partid din opozitie, "care poate sa fie Forta Civica".
"Sunt surprins de ceea ce spune Crin Antonescu, a carui atitudine antieuropeana si profund antidemocratica in cadrul propriului partid face ca oameni cu experienta politica remarcabila, cum sunt Calin Popescu Tariceanu sau Andrei Chiliman, vechi liberali, sa se simta umiliti. Eu cred ca nu acestia ar trebui sa se simta umiliti. Umiliti ar trebui sa se simta toti membrii Partidului National Liberal in momentul in care au un asemenea sef. Daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred ca se poate gasi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opozitie, care poate sa fie Forta Civica, de exemplu", scrie fostul premier pe Facebook.

Citeste si:
Tariceanu: Au fost ocazii in care m-am simtit umilit. Am dreptul sa reactionez
Razboi deschis in PNL! Chiliman: Antonescu e tradatorul. Nu plec decat exclus


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.