Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca presedintele PNL Crin Antonescu este cel care a tradat partidul. De asemenea, Chiliman a precizat ca va parasi partidul doar daca va fi exclus.

"Eu nu am nimic de negociat cu conducerea partidului. Eu nu tranzactionez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni. Un conducator, daca este un conducator responsabil, este obligat sa-si si asume si greselile, nu numai partile bune. Daca o sa ma excluda este decizia lor. Eu nu plec din PNL decat exclus. Ma voi lupta pentru ca PNL sa revina pe linia traditionala, la principiile si valorile pe baza carora s-a infiintat. Ca orice conducator fricos, s-a ascuns dupa poalele PNL-ului si ma acuza de tradare. Dar cine a tradat principiile statului de drept, principiile liberale? Chiliman sau cel care il acuza de tradare? El e tradatorul", a declarat Chiliman la B1 TV.

De asemenea, primarul Sectorului 1 a afirmat ca cei care vorbesc astazi in PNL sunt cativa conducatori alesi care doar isi apara interesele.

"Restul sunt o masa tacuta, pentru ca nu au cuvantul. Toate actiunile lui Crin Antonescu din ultimele 7-8 luni au fost facute pentru un scop personal, puterea, functia de presedinte. Crin Antonescu manevreaza destul de bine conducerea partidului, sunt destule interese la mijloc, o functie colo, una dincolo, influente intr-un minister, in altul. La conducerea PNL nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale. Asa cum el e in stare sa distruga democratia, asa sunt si ei gata sa accepte anumite toane ale lui Antonescu", a mai adaugat Andrei Chiliman, potrivit evz.ro.

Citeste si: Antonescu: In PNL nu este loc pentru mine si pentru Chiliman in acelasi timp


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.