Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii critica dur pe Mihai Razvan Ungureanu si pe Adrian Papahagi, despre care spune ca duc "lipsa de caracter".

"Doua virgule in politica romaneasca. MRU promovat Ministru de Externe, sef SIE, premier. De Traian Basescu. Papahagi urcat pe scena de acelasi Traian Basescu in campania pentru referendumul de demitere din vara.", isi incepe Sebastian Lazaroiu postarea pe Facebook.

Consilierul prezidential ii critica pe cei doi politicieni pentru modul in care "se fac ca nu il cunosc pe Traian Basescu, omul care i-a promovat".

"Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celalalt e un fel de paria.Totusi ma incapatanez sa cred ca lipsa caracterului nu e o conditie sa ajungi mare in politica. Poate doar vreo virgula pe acolo...", mai adauga Lazaroiu.

Raspunsurile celor doi politicieni criticati nu a intarziat sa apara. Pe aceeasi retea de socializare, Adrian Papahagi a replicat: "Amuzant: zeroul de dupa virgula s-a suparat pe virgula! Punct".

Vineri, Papahagi a publicat o noua declaratie pe Facebook in care a subliniat faptul ca "nu s-a lepadat" niciodata de Traian Basescu.

"Sebastian Lazaroiu ma ironiza in mod nepermis pe Facebook. Imi pare rau ca nu m-am abtinut sa-i raspund sarcastic. Consider o imensa nedreptate textul scris despre mine: nu m-am lepadat niciodata de Traian Basescu si nu o voi face vreodata, dar nici nu inteleg sa-l tamaiez slugarnic. Nu sunt "creatia" nimanui: raman un om liber, cu o credinta, un crez si niste valori pe care le voi sluji. Sunt in continuare alaturi de Traian Basescu, in spiritul unei egalitati si loialitati cavaleresti, nu al unui servilism de care sunt strain prin educatie", scrie Adrian Papahagi.

"Nu m-am bagat in fata pe scenele campaniei anti-suspendare in aceasta vara, ci am fost invitat sa vorbesc. Mi-am stiut mereu locul, si in discurs si in constructia care a urmat. Am continuat lupta, candidand (cu eforturi proprii) si aducand voturi dreptei, iar nu profitand de voturile colegilor. Nu vad ce mi se poate reprosa", a mai adaugat politicianul.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

De asemenea, Papahagi a tinut sa precizeze ca regreta "spectacolul jalnic al luptelor de orgolii" si a afirmat ca data viitoare "isi va musca limba" si nu va mai raspunde la critici.

"Realizez insa ca nu orice obraznicie trebuie rapid sfichiuita. Regret spectacolul jalnic al luptelor de orgolii si faptul ca m-am complacut, fie si pentru o clipa, in acesta. As vrea sa fim uniti impotriva USL, nu sa ne ironizam reciproc. Cu asta, consider episodul inchis si-mi voi musca limba data viitoare", a concluzionat Papahagi.

Mihai Razvan Ungureanu a preferat sa nu intre intr-un conflict deschis cu Lazaroiu si i-a oferit un raspuns scurt: Pentru dl. Lazaroiu, postarile de ieri raman valabile", a declarat fostul premier pe Facebook.

Ungureanu face referire la criticile pe care le-a formulat, joi, la adresa "reglarilor de conturi" din interiorul dreptei politice.

Citeste si:
Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE
Mihai Razvan Ungureanu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.