Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anuntat ca 10% din angajatii ministerului vor fi disponibilizati, intr-un proces de restructurare pentru taierea costurilor, care va implica, in urma analizelor, si reduceri de personal la unele institutii din subordine sau chiar desfiintarea acestora.

"Eu mi-am propus sa gasesc mai multe solutii de reducere a costurilor, printre care si aceasta. Tinta este de 10%, nu am una mai mare, desi cred ca structura ministerului este stufoasa", a declarat Fenechiu pentru MEDIAFAX.

El a nu oferit informatii privind termenul de finalizare a restructurarii, precizand ca aceasta va fi un proces continuu, care va fi realizat "pas cu pas".

In prezent, structura aparatului propriu al ministerului cuprinde 526 de posturi.

Referitor la institutiile din subordinea institutiei, ministrul a afirmat ca, in urma verificarilor, ar putea facute atat angajari, cat si "disponibilizari drastice".

"Este posbil ca in unele institutii sa crestem numarul angajatilor, iar in altele sa le taiem drastic sau sa le desfiintam", a mai spus Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.