Viorel Vasile Buda a fost ales vicepresedinte al Consiliului National al Audiovizualului in sedinta de marti a Consiliului, care nu a avut un regim public si in care voturile membrilor au fost secrete.

Membrii CNA s-au reunit, marti, in jurul orei 11.00, intr-o sedinta care nu a avut regim public si a carei ordine de zi nu a fost facuta publica pana in momentul difuzarii acestei stiri.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, sedintele Consiliului sunt publice, cu exceptia cazului in care se propune presedintele si se alege vicepresedintele. In ultimii ani, sedintele publice ale CNA s-au desfasurat, in general, martea si joia.

Astfel, surse au declarat pentru MEDIAFAX ca in cursul sedintei de marti urma sa fie ales si vicepresedintele CNA, fapt nerecunoscut insa, pana in ultimul moment, de niciunul dintre membrii Consiliului care au participat la intrunirea CNA, respectiv Laura Georgescu (presedinte ales al CNA si sustinut de Guvern - PSD), Rasvan Popescu, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Florin Gabrea, Monica Gubernat, Cristina Trepcea, Mihai Malaimare, Narcisa Iorga, Valentin-Alexandru Jucan si Christian Mititelu.

Nici dupa finalizarea sedintei CNA, care s-a intins pe parcursul a peste cinci ore, nu a fost facut niciun anunt oficial public privind rezultatul alegerilor pentru functia de vicepresedinte.

Surse au declarat, insa, pentru MEDIAFAX, ca Viorel Vasile Buda (sustinut de PNL) a fost ales vicepresedinte al CNA. Pentru aceasta functie au mai candidat Valentin - Alexandru Jucan, Lorand Turos si Cristina Trepcea.

Citeste si: Laura Georgescu, prima femeie numita presedinte al CNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.