Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marti, ca PDL are evident responsabilitatea pentru ca in perioada urmatoare sa-si desemneze un candidat la Presedintie, dar trebuie stabilite mai intai criteriile pentru cel mai bun candidat si acesta trebuie sa fie din partea dreptei.

"Evident ca PDL are aceasta responsabilitate in perioada urmatoare si vom vedea cand vom stabili un calendar pentru asa ceva", a spus Flutur, intrebat in legatura cu desemnarea candidatului pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Potrivit MEDIAFAX, el a adaugat ca trebuie stabilite criteriile si apoi gasita o formula pentru cel mai bun candidat la Presedintie.

"Acesta trebuie sa fie din partea dreapta sau centru-dreapta a societatii romanesti", a mai spus Flutur.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca este necesara desemnarea cat mai rapida a unui candidat la Presedintie din partea dreptei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.