Presedintele Traian Basescu afirma ca anul 2012 nu a fost atat de greu precum pare si ca a fost "unul aventuros politic", mentionand ca regretele pe care le-a avut pe plan politic le va exprima la sfarsitul mandatului.

Presedintele Traian Basescu si sotia sa au iesit, duminica, la o plimbare in statiunea Covasna, unde au ajuns in cursul diminetii, si le-a spus jurnalistilor care l-au asteptat ca pana in 2 ianuarie nu vrea sa faca declaratii despre chestiuni politice si legate de justitie, scrie MEDIAFAX.

"Discutam dupa 2 ianuarie. Va rog, nu insistati pe chestiuni politice si de justitie pentru ca sunt in vacanta. Ma relaxez, numai voi nu ma lasati sa ma relaxez", le-a spus Basescu jurnalistilor.

Intrebat daca 2012 a fost un an greu, seful statului a raspuns ca nu a fost atat de greu precum pare, ci a fost unul aventuros politic.

"Nu a fost atat de greu precum pare. A fost un an aventuros politic, au fost cateva aventuri politice", a afirmat el.

Intrebat despre regrete pe care le-ar avea pe plan politic, respectiv daca au fost lucruri pe care nu a putut sa le faca, Basescu a spus ca le va exprima cand isi va termina mandatul: "Asta in politica ai tot timpul, dar le spui cand iti termini mandatul".

Traian Basescu si sotia acestuia au ajuns, duminica, la Covasna cu un elicopter care a aterizat in curtea vilei de protocol unde seful statului este cazat de fiecare data cand vine in aceasta statiune. Seful statului va ramane la Covasna pana in 2 ianuarie. El a spus ca va petrece Revelionul la un hotel din statiune, alaturi de sotia sa si de cele doua fiice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.