Victor Ponta i-a promis, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele regizorului, ca duminica, dupa ce USL va castiga alegerile, nu va rosti replica "I-am ciuruit!", Nicolaescu spunandu-i ca in schimb poate spune: "Pohta ce-am pohtit".

Victor Ponta i-a marturisit, joi seara, lui Sergiu Nicolaescu, la inaugurarea cinematografului din Targu Jiu care poarta numele actorului si regizorului, ca si-ar fi dorit ca macar o data sa joace intr-un film de-al acestuia, fie si ca figurant.

Ulterior, potrivit MEDIAFAX, premierul a mentionat ca "timpul a trecut insa", dar directorul Romania Film, Marius Iurascu, prezent la eveniment, i-a spus ca mai are posibilitatea sa joace in filmele lui Sergiu Nicolaescu intrucat acesta are proiecte noi pentru anul 2013.

De asemenea, Ponta i-a promis regizorului ca duminica, dupa ce USL va castiga alegerile parlamentare, nu va rosti replica "I-am ciuruit" (spusa de Gheorghe Dinica in filmul "Cu mainile curate", regizat de Sergiu Nicolaescu).

"Va promit ca duminica seara nu o sa rostesc replica celebra: «I-am ciuruit»", a spus Ponta, iar Sergiu Nicolaescu i-a raspuns: "In schimb puteti rosti cealalta replica celebra: «Pohta ce-am pohtit» (n.r. - spusa de Amza Pellea in filmul Mihai Viteazul)", cei prezenti in sala aplaudand.

Ponta a mai spus ca apreciaza filmele lui Nicolaescu, in special pe cele istorice, si a mentionat ca isi va trimite copii la cinematograf pentru a invata istorie.

"O sa-i conving pe Andrei si Irina sa invete istorie din filmele lui Sergiu Nicolaescu, iar celor care sunt in functii publice o sa le trec obligatoriu in fisa postului sa vada Comisarul Miclovan", a declarat Ponta.

La inaugurarea cinematografului 3D a fost proiectat filmul "Viata lui Pi", Ponta ramanand in sala pentru a viziona a parte din acesta.

De altfel, premierul a probat o pereche de ochelari 3D, declarandu-se foarte incantat si mentionand ca ii poate folosi in acelasi timp cu cei pentru vedere.

"Astia sunt foarte buni, ca la unele filme la care ma duc cu copii vad asa, in ceata", a marturisit premierul, intr-o discutie cu Sergiu Nicolaescu si cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, prezenta, de asemenea, la eveniment.

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

"Viata lui Pi" a fost prezentat in premiera mondiala la Targu Jiu in format 3D, conducerea Romania Film spunand ca a facut eforturi uriase pentru a aduce filmul la aceasta lansare, premiera oficiala a productiei americane fiind programata pentru 21 decembrie, la Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.