Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va participa la receptia organizata de Palatul Cotroceni in cinstea Zilei Nationale a Romaniei, deoarece nu stie in ce calitate sa mearga, "in calitate de maimutica, de porc sau de pisicuta".

Intrebat daca va participa la receptia organizata de Presedintie cu ocazia Zilei Nationale, premierul a raspuns: "Nu, nu! Merg pe 1 decembrie, este Ziua Nationala a Romaniei, merg la Arcul de Triumf, la parada. Ma bucur foarte tare ca am reusit sa asiguram mijloacele financiare pentru ca parada sa aiba loc. Eu nu ma intalnes cu domnul Basescu la Arc, eu ma duc la manifestare, dansul se duce si el, e o tara libera... ma rog, aproximativ, dar in mare parte libera, mai ales cand e vorba de manifestatii", a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

De asemenea, premierul a mai spus ca nu stie "in ce calitate" sa participe la receptie.

"Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni, in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, de... sa latru sau... nu mi-a scris pe invitatie domnul Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo si pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui", a mai adaugat Ponta.

In ceea ce priveste apelativele folosite de presedintele Basescu la adresa sa, premierul a afirmat: "M-am gandit ca domnul Basescu n-a prea fost la scoala si a fost des la Gradina Zoologica. Atunci stiti cum e, fiecare da citate din ceea ce se pricepe. A incercat-o pe cea cu capitanul si cu ofiterul de cart, n-a inteles lumea exact la ce se pricepe domnul Basescu, cu capitanul si ofiterul de cart, acum a dat-o pe zoologie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.