Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta se comporta ca "un pisic" atunci cand vine la Palatul Cotroceni.

"Victor Ponta, cand vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule presedinte, da domnu' presedinte» si dupa ce iese si ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon in fata vorbeste cum vedeti. De aceea il fac mincinos, de aceea il fac mincinos si pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea il fac mincinos si pentru declaratiile pe care le da pentru presa straina, pentru ca are nevoie de imaginea mea externa si spune «coabitez, am invatat din lectia verii, nu stiu ce...», iar acasa face ce face", a declarat Basescu, potrivit realitatea.net.

"El e mitoman, e bolnav din punctul asta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul asta e bolnav de minciuna. E mitoman", a mai adaugat presedintele.

De asemenea, Basescu a afirmat ca, atunci cand discuta fata in fata, Ponta este ca "un pisicut", iar cand discuta cu altii "e un zmeu".

"Cand vine la mine, cand suntem intre noi doi, se comporta ca un pisic. (...) Acest om ... trebuia sa-i dau de pe fata masca. Cand e in fata mea e ca un pisicut, cand e cu altii e zmeu", a spus Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.