Victor Ponta a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu spunea la inceputul anului, in ianuarie, ca nu il va desemna niciodata premier si, cu toate acestea, l-a numit prim-ministru pe 27 aprilie, el aratand ca seful statului va mai face o data aceeasi numire.

Solicitat sa comenteze afirmatiile sefului statului, Traian Basescu, potrivit carora ar simti dispret pentru nominalizarea unui premier care a contribuit la suspendarea sa si intrebat daca le interpreteaza ca pe un mesaj ca nu il va desemna inca o data prim-ministru, Ponta a raspuns: "Dumneavoastra il mai luati in serios pe domnul Basescu?".

"Nu era domnul Basescu cel care zicea, prin ianuarie-februarie ca nu ma numeste niciodata? M-a numit pe 27 aprilie, ce sa faca. Eu nu cred ca m-a numit din placere sau din iubire. Asta e, asa o sa faca si dupa alegeri", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca este greu pentru un sef al statului sa mai numeasca o data premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din functie si a sustinut demiterea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.