Traian Basescu a declarat, marti, ca este dificil pentru un presedinte sa mai numeasca o data un prim-ministru care a luat la suspendarea sa din functie.

"Nu stiu daca va dati seama ce simte un presedinte cand i se cere sa mai numeasca o data un prim-ministru care a participat cu toata forta la suspendarea lui din functie", a declarat Basescu, potrivit mediafax.ro.

"Adica un om care crede ca un presedinte este o masinarie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiratii inalte de barbat de stat ca sa numeasca in functia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o data...e greu", a mai adaugat presedintele.

De asemenea, in momentul in care i s-a spus ca in politica trebuie sa mai inghiti si cate o broasca raioasa, Traian Basescu a raspuns: "Da, dar nu trebuie sa inghiti porci, o broscuta mai merge, dar un porc e greu de inghitit".

"Oi reusi sa gasesc o solutie care in primul rand, prevalent pleaca de la mentinerea directiei tarii. Orientarea Vest, consolidarea parteneriatului cu Statele Unite, sunt solutii la care am muncit mult, le-am realizat si nu as vrea sa vina niste politicieni lipsiti de maturitate care sa distruga constructia asta. Pentru mine ar fi... as considera irosit tot mandatul sau cele doua mandate, opt ani de munca", a concluzionat seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.